Het verhaal achter sfeerhaven

Concept


Het concept Sfeerhaven staat voor creativiteit. Sfeerhaven is een samenwerking van verschillende ervaren ambachtslieden met hart voor hun vak.  Timmermannen, interieurbouwers, stoffeerders, meubelmakers, metaalbewerkers, parketteurs, stukadoors, schilders, vormgevers, interieur stylisten en designers.  Een plek waar creativiteit samenkomt, waar inspireren, creëren, realiseren en ontmoeten centraal staat. Een podium kunnen bieden en ze voortdurend uitdagen met als resultaat vernieuwende ideeën. Out of the box denken en het in the box uitvoeren. Op deze manier blijven we jou als klant verrassen. Je moet bij sfeerhaven de creativiteit kunnen ervaren.  

Mensen die iets willen realiseren op gebied van wonen en interieur hebben behoefte aan één aanspreekpunt. Van woonadvies, woonaccessoires, meubelen en maatwerk tot een complete verbouwing. Dit maakt Sfeerhaven uniek. Wij doen meer dan realiseren. Het draait om het complete plaatje. We zijn o.a. gespecialiseerd in horeca, keukens, houtenvloeren en interieurbouw.  

Naast het realiseren van wonen en interieur wordt de ruimte ook gebruikt voor verschillende activiteiten, zoals sport, muziek en workshops. Op deze manier kunnen mensen elkaar ontmoeten en informatie uitwisselen. De ruimte is een inspirerende locatie waar ambacht, beleving en creatie samen komt.  

Je moet jezelf thuis voelen binnen sfeerhaven. Alles is mogelijk. Wij geven persoonlijke begeleiding van a tot z en advies op maat. Wij staan open voor al jouw ideeën. Wij bieden je een ruim assortiment aan en mocht je toch niet kunnen vinden wat je zoekt, dan zorgen wij dat het er komt. Wij zijn het antwoord op al jouw woonwensen. 


 

pexels-photo-398532.jpeg
pexels-photo-261577.jpeg

Educatie


tekst volgt